GFI MailEssentials е избор на редакторите на списание IT Week

Списанието IT Week определи GFI MailEssentials for Exchange/SMTP като “Избор на редактора” за 2007. Наградата е получена поради това, че софтуерния продукт значително намалява количеството СПАМ и предлага изключителна функционалност за достъпната цена, на която се предлага.

С повече от 60 000 клиенти и няколко награди “Избор на редактора”, GFI MailEssentials е водещо анти-спам решение, което елиминира спам и фишинг атаките на сървърно ниво, като позволява да се подобри продуктивността и спестява на компаниите ценно време и пари. Благодарение на интелигентните си технология за идентифициране и „бели списъци“, GFI MailEssentials дава много малък брой неверни резултати при определяне на източника на писмата и така намалява риска добри и важни писма да бъдат определяни като СПАМ.

Според мнението на IT Week, решението на GFI за анти-спам, анти-фишинг и управление на пощата е солиден продукт, който може значително да намали броя на получаваните СПАМ писма. “Ако вашата фирма търси ефективен метод да се справи окончателно и ефективно със СПАМ-а, задължително трябва да пробвате GFI MailEssentials for Exchange/SMTP. Можете да очаквате софтуера да блокира повече от 98% от целия СПАМ, който ще се опита да достигне до корпоративните потребители,” казват от IT Week при разглеждането и оценяването на продукта.

Продуктите са избирани за разглеждане и оценяване на базата на много критерии, но наградата “Избор на редактора” се дава, само когато редакторите са сигурни, че разглеждания продукт е отлично решение и биха го препоръчали на техните читатели. Изданието IT Week се разпространява електронно до над 100 000 квалифицирани абонати, всеки понеделник, вече 3 години.

Списанието твърди също, че продукта е доста лесен за инсталиране и има много предимствата при използването му под Microsoft’s Exchange или всеки друг SMTP.

GFI MailEssentials за Exchange/SMTP

GFI MailEssentials предлага защита срещу спам и фишинг на сървърно ниво и елиминира нуждата за инсталиране и осъвременяване на анти-спам и анти-фишинг софтуер на всяка отделна работна станция в мрежата. Той предоставя бързо инсталиране и висока степен на защита, чрез използване на анализ на Байес и други методи – няма нужда от допълнително конфигуриране, много малко неверни положителни резултати чрез автоматичен бял списък, и способност от автоматично адаптиране към средата на електронната поща, за да се настройва и подобрява постоянно нивото на откриване на спам. GFI MailEssentials също включва инструменти за управление на пощенски сървър: съобщения под всяко писмо, архивиране на пощата и наблюдение, доклади, сървър за списъци за разпращане на писма, базирани на сървъра автоматични отговори, анти-фишинг и POP3 изтегляния. Цената на GFI MailEssentials е много конкурентна, като например версията за 50 потребителя струва само 650 EUR.

Повече информация на български за продукта GFI MailEssentials можете да намерите в Софтуерния Дистрибуторски Център на "ДЕН България" ЕООД на адрес http://distributor.den.bg

Коментар