Photoshop Touch – мощна версия за смартфони

Photoshop Touch поддържа синхронизация на проектите на всички устройства, с пълна резолюция и със всички слоеве

Photoshop Touch поддържа синхронизация на проектите на всички устройства, с пълна резолюция и със всички слоеве

Софтуерният разработчик Adobe Systems пусна приложение Photoshop Touch за смартфони. Новият продукт може да се купи от Apple App Store за iOS устройства и от Google Play за Android на цена от $4,99.

За разлика от предишните адаптации на Adobe Photoshop за смартфони (версии като Photoshop Express и други), новият Photoshop Touch притежава почти същата функционалност като версията на приложението за таблети, пуснато през октомври 2011 г., и е адаптиран за малки екрани.

Photoshop Touch поддържа работа със слоеве, разполага с инструменти за избор на области, настройка на изображения и филтри – ключови функции, познати от настолната версия. Мобилното приложение поддържа също Retina екрани и може да редактира 12-мегапикселови изображения.

Adobe е добавила и допълнителни функции във Photoshop Touch като например Scribble Selection, която позволява избор на областта за рисуване чрез докосване. Camera Fill пък запълва слой с изображение от камерата в режим на реално време. Филтрите Color Drops и Acrylic Paint са заимствани от версията за таблети, но е добавен и нов филтър Ripple.

Чрез облачната услуга Adobe Creative Cloud потребителят може да започне нов проект на своя смартфон с Photoshop Touch, да продължи работата по него на таблет и да го завърши на настолен компютър с Photoshop CS6.

Photoshop Touch поддържа синхронизация на проектите на всички устройства, с пълна резолюция и със всички слоеве. Тази възможност е достъпна безплатно за потребителите на Creative Cloud.

Приложението е достъпно за iPhone 4S и iPhone 5, iPod touch от пето поколение и Android смартфони с версия Ice Cream Sandwich (4.0) или по-нова.

Даунлоуд: Photoshop Touch за Android; Photoshop Touch за iOS

Коментари по темата: „Photoshop Touch – мощна версия за смартфони”

добавете коментар...

  1. Фотото

    Cool, яко – ей сега го купувам 🙂

Коментар