Българска компания спонсорира световно изложение на Microsoft

Българската софтуерна компания Телерик отново стана един от основните спонсори на пролетното издание на световното изложение Microsoft ASP.NET Connections в САЩ, съобщиха от M3 Communications.
По време на тридневния форум Телерик ще представи последните версии на разработените от компанията софтуерни продукти. Това са ASP.NET компоненти за потребителски интерфейси, новият AJAX Manager за ASP.NET AJAX и първите компоненти за Windows Forms във Vista стил.
Подготвена е и специална премиерна презентация на разработения от компанията инструмент за създаване и обработка на отчети. Софтуерът позволява на програмистите да създават професионални отчети, които изглеждат еднакво под Windows и в Web среда, както и да представят различни формати с лекота.
Изложението Microsoft ASP.NET Connections е част от DevConnections 07 и ще продължи до 28 март.
Телерик е една от малкото европейски компании, чиито продукти ще бъдат представяни на мащабното изложение. “Динамиката, с която се развива нашият бизнес, е много голяма и това поддържа иновативното ни мислене”, каза Светозар Георгиев, изпълнителен директор на Телерик.
Тази година по време на международното изложение ще бъдат представени над 200 подробни презентации с участието на повече от 100 лектори. Част от програмата е лотарията, в която участниците ще могат да спечелят легендарния мотор Harley Davidson.
Конференцията Microsoft ASP.NET Connections се провежда 2 пъти годишно в САЩ – през пролетта и есента. Форумът  среща специалисти, производители и потребители на информационните технологии и допринася за развитието на софтуерния бизнес като цяло.

Коментар