Топ мрежова компания ще прави бизнес у нас

Топ мрежова компания ще прави бизнес у нас
Компанията Netgear стъпи на българския пазар чрез Солитрон
12/05/2006
Една от най-мощните компании в бизнеса с мрежови устройства, Netgear, стъпи на българския пазар. Днес на пресконференция беше обявено партньорството на Netgear с дистрибутора на компютърни и мрежови продукти Солитрон.
На 1 май т.г. Netgear развълнува 100 милиона потребители на Скайп, като обяви цената и възможностите за поръчка на така дългоочаквания безжичен Скайп телефон. Това е първият официален мобилен интернет телефон, който притежава “Скайп сертификат”.
Устройството позволява безплатни национални и международни разговори. Телефонът е безжичен, Wi-Fi, което позволява на потребителя да говори през Интернет и когато не е пред персоналния си компютър. Разговорите с потребители на Скайп програмата са свободни, а с онези, които не са я инсталирали, също може да се говори, като заплащането е на време, без месечна такса.
Устройството може да се поръча онлайн на цена от $249.99.
Освен че изобрети Скайп телефона, Netgear е световно известен производител в областта на мрежови и интернет продукти. От навлизането на компанията у нас пряка полза могат да извлекат малкият и среден бизнес, както и домашните потребители, тъй като фирмените продукти са предназначени именно за тях.

Коментар