Бизнес групата JobTiger разширява дейността си

TigerClub е новата компания в бизнес групата JobTiger, която ще се фокусира в предлагането на специализирани услуги за задържане на персонала. Това ще са различни инструменти от HR практиката – допълнителни социални придобивки, придобивки за ключови служители, услуги за корпоративни и индивидуални клиенти на преференциални цени и др.
Някои от услугите на TigerClub са уникални за страната и все още не са навлезли в практиката за управление и задържане на персонала в България, съобщиха от компанията.
Със старта на новата дейност JobTiger затвърждава комплексния си подход към пазара на труда, базиран на нуждите както на работодателите, така и на кадрите, които търсят работа.
В дейността си групата се фокусира в няколко основни направления. Компанията развива иновативни продукти, приложими на пазара на труда в България. Също така JobTiger се стреми да подобряване на връзката между бизнеса и образованието, смятайки, че това е ключовият критерий за успеха и развитието на компаниите.
Групата включва няколко основни компании. JobTiger е сайт за търсене и предлагане на работа и за подбор на персонал, както и съорганизатор на ежегодните форуми “Кариери” и GCDF обучения за бизнеса. Фондация на бизнеса за образованието създава и подкрепя кариерните центрове в училищата и развива кариерното консултиране в България. Новосъздадената TigerClub управлява допълнителни социални придобивки и HR услуги.

Коментар