Regus Group открива първи бизнес център в България

Regus Group световен лидер в предоставянето на новаторски решения за работна среда, обяви днес откриването на своя първи бизнес център в София в началото на месец март. С продукти и услуги от целия диапазон от напълно оборудвани офиси, до професионални зали за срещи, бизнес зали и виртуални офиси, Regusпредоставя на компании от всички сегменти ценово-ефективни решения за аутсорсинг на работни помещения, като им позволява да се фокусират върху основна си дейност.

В отговор на нарастващото търсене към продуктите и услугите, които предлага, Regus отваря своя нов център на булевард Тотлебен – ключов бизнес район на София. Центърът е разположен на 4 етажа на адрес бул. Тотлебен 53-55 и заема над 1650 кв.м. като предоставя на компаниите гъвкавостта и ресурсите, от които се нуждаят, за да бъдат конкурентноспособни в динамично развиващата се бизнес среда.

Regus центърът е напълно оборудван, обзаведен и разполага с екип за административни услуги. Той предлага 155 работни станции и 4 конферентни зали. Клиентите могат да се възползват от богато портфолио услуги, сред които високоскоростен интернет, видеоконферентна връзка, бизнес зали, цифрови телефонни услуги, както и административен персонал.

Regus центърът Тотлебен се намира в модерна клас А офис сграда, със стратегическо местоположение в район с удобен достъп до южната част на страната. Този нов адрес в портфолиото на Regus е в близост до големи международни банки и финансови институции, двата големи търговски центъра и търговската част на бул. Витоша, както и НДК.
Кенет Олендорф, вицепрезидент EMEA North, Regus Group коментира: „След присъединяването към Европейския съюз, България се превърна в една от предпочитаните дестинации за разширяване на бизнеса на европейските компании. От друга страна, Българските компании ще се нуждаят все повече  от професионални работни места както в страната, така и по света, за да разрастват своя бизнес. С новия център в София, ние им предлагаме достъп до уникалната мрежа на Regus от 950 топ бизнес адреса по света. ”

Коментар