vivatel предлага 1,000 безплатни минути за разговори за частни абонати

Два пъти повече бонуси или абсолютно безплатни 1000 включени минути за разговори и 200 SMS-а в мрежата на vivatel получават новите клиенти на абонаментния план vivatel together. От атрактивната промоция можете да се възползвате в периода 2 април – 31 май т.г. срещу месечен абонамент на стойност само 15 лева с ДДС.
След изтичането на промоционалния период от 3 месеца, безплатното време за разговори, включено в месечния пакет на vivatel together е 500 минути, а безплатните SMS-и са 100 броя. След изразходването на бонусите, минута разговор до всички национални мрежи струва 38 стотинки, а SMS-ът 13 стотинки.
От самия старт vivatel държи на честното и коректно отношение към своите клиенти. Доказателство за това са прехвърлянето на неизползваните минути в следващия месец, както и тарифирането на секунда, при минимална продължителност от 30 секунди.
“С новата промоция отново показваме, че vivatel продължава отправя най-атрактивните предложения на клиентите, които носят за тях максимални полза и свобода в общуването”, каза маркетинговият директор на мобилния оператор Любов Кирилова. „Вярваме, че промоцията ще се радва на изключителен интерес”, допълни тя.
Промоцията на мобилния оператор се предлага в центовете БТК в страната и магазините на Jeff, Мобил свят, Global Net Solutions, Fon Box и 2be от 2ри април до 31 май 2007г..

Коментар