Пинк ще пее за първи път в България с подкрепата на vivatel

Световноизвестната звезда Пинк пристига за концерта си в България с подкрепата на vivatel. Шоуто, което се организира от София Мюзик Ентърпрайзис е част от фестивала "Arena muzika" и ще се проведе на 1юли 2007 г. на столичния стадион Академик.
Пред публиката в София Пинк ще представи хитовете си „Nobody Knows”, „Stupid Girls”, „Trouble” and „Get The Party Started”, както и парчета от последния албум на звездата  ”I”m Not Dead”.
„Пинк е едно от най-актуалните имена на световната музикална сцена. Уверени сме, че концертът в София ще бъде поредното незабравимо изживяване, което vivatel подарява на феновете на музиката в България”, заяви мениджърът маркетингови комуникации на мобилния оператор Мария Тойчева.
Билетите за шоуто у нас ще бъдат пуснати в продажба от 03 април 2007 г. на цени от 30 до 50 лева, като първите 3 000 от тях са на промоционална цена от 20 лева. Те могат да бъдат закупени, както от билетния център НДК, касите на Тикетпро, музикалните магазини „Вижън” (София), „Саунд Гардън” (Бургас), „Mюзик Център” (Пловдив), „Медуза” (Велико ТЪрново”) и „Млад Техник” (Сливен), така и онлайн на адрес http://www.ticketpro.bg/

Коментар