Криейтив Център ООД дарява техническо оборудване на Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография

В края на отминалата 2012 година фирма Криейтив Център отбеляза 20 успешни години на пазара в България с поредица от събития. В рамките на тези дни бяха проведени специализирани семинари, представящи най-новите технологични достижения в сферата на Apple базираните системи, софтуерни продукти и управлението на цвета.

Като част от инициативите по повод на юбилея, Криейтив Център пое ангажимента да дари техническо оборудване на Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография, която фирмата традиционно подкрепя. За каузата допринесоха техни клиенти, партньори и приятели.

На 07 март 2013 година, от 10.00 часа в една от залите на гимназията фирмата ще организира предаването на дарението – система за професионално калибриране и верификация на монитори Xrite i1BasicPro и фотографска скала Color Checker White Balance. На мероприятието присъстващите ще могат да се запознаят и с впечатляващите характеристики на новият настолен всичко-в-едно компютър Apple iMac, както и с други иновативни продукти на Apple и Adobe.

Криейтив Център е експерт и лидер в продажбите на Apple базирани решения и на продукти за управление на цвета. За 20-годишната си история фирмата има над 10 000 внедрявания на бранда Apple в браншове като дизайн, предпечат, аудио и видео обработка. Криейтив Център е дългогодишен партньор на световните производители X-Rite и Pantone и се утвърди като професионален доставчик на уреди и услуги за контрол и управление на цвета.