DVDFab Platinum копира DVD дискове с размах

Програмата DVDFab Platinum съвместява възможности за копиране на DVD, преобразуване на видео в различни формати и запис на дискове. Приложението успешно се справя със задачи по създаване на копия и подготовка на видео във формати, поддържани от мобилните устройства като iPod и PSP (MPEG-4/H.264 MP4).
При копиране на DVD можете да изберете един от няколко режима: пълно копиране, копиране на основния филм и избор на порядъка на възпроизвеждане на клиповете. Програмата поддържа и много методи за защита: CSS, RC, RCE, APS, UOPs, ARccOS, RipGuard, FluxDVD и CORE X2. Освен това възстановява информацията дори в случаите, в които IFO файлът не може да бъде разчетен.
DVDFab се разпространява в две версии: Platinum и Gold. Версията Platinum е пълно-функционалната и поддържа конвертиране на видео в различни формати, а така също и опция за създаване на точни копия на диска.
В последната версия на програмата е добавена възможността за установяване на типа на DVD, който ще бъде използван по подразбиране – DVD Writer или DVD Folder, обновен е езиковият модул, значително е намалено времето за откриване на DVD-диска, поправени са и грешки.

Лиценз: shareware
Поддържани ОС: Windows ALL
Официална страница: DVDFab Platinum

Download: DVDFab Platinum 3.1.6.2

рубрика: Uncategorized

Коментар