Priority Health избира Acronis за възстановяване при бедствия

Priority Health, компания за здравно осигуряване, призната в национален мащаб в Съединените Щати, избра водещия разработчик на софтуер за управление на съхранението на данни Acronis, да достави решенията си за центъра им за данни, с цел защита и възстановяване на данни след бедствия.
Организацията, с повече от 585 000 членове, е срещнала проблем при управлението на увеличаващия се брой Windows сървъри с ограничен брой личен състав. По тази причина е избрала Acronis True Image Enterprise Server, за да е сигурна, че ако непланирано прекъсване в системата на електроснабдяването порази сървърите, те ще бъдат възстановени за минути.
„Решението на Acronis е много успешно,” казва Мат Кейн, технически надзорник на сървърите под Windows. „Acronis True Image е станал стандартен инструмент за администраторите на нашите сървъри. Той спестява много часове и ни позволява да отговорим на изискванията за наличност на сървърите по начини, които иначе не бихме могли да изпълним.”
„Acronis оценява специалните нужди на всички организации работещи по спешни повиквания, били те от полицейски, пожарникарски или медицински персонал,” казва Уолтър Скот, изпълнителен директор на Acronis. „Ние от Acronis сме горди да помогнем като гарантираме на Priority Health и техните половин милион членове непрекъснато обслужване.”
Условията на сделката не се разкриват.

Коментар