Интралот спечели договор за 18 милиона австралийски долара с Lotterywest

ИНТРАЛОТ Австралия, собственост на ИНТРАЛОТ S.A., спечели международен търг за доставката на нова операционна система за Интернет игри на територията на Западна Австралия.
Договорът е за срок от 5 години с възможност за подновяване за още 5. Общата сума на приходите от проекта се очаква да достигне 18 милиона австралийски долара. Внедряването на новата система започва веднага, като пълното й усвояване трябва да приключи до март 2008 година. 
Проектът предвижда доставката, внедряването и поддръжката на интегрирана лотарийна система, базираща се върху архитектурните решения на ИНТРАЛОТ LOTOS O/S и терминалите CORONIS (включително устройства за проверка на лотарийни билети и портативни терминали). В допълнение, ИНТРАЛОТ ще предостави и необходимия хардуер за хостинг на LOTOS O/S и съответните апликации. Новата система ще позволи на Lotterywest да предлага на жителите на Западна Австралия надеждна и модерна лотарийна система. 
"След приключване на продължителния и отговорен процес по оценяване на кандидатите с нетърпение очакваме началото на съвместната си работа с ИНТРАЛОТ. Уверени сме, че ще продължим да предлагаме най-доброто ниво на защита и поддръжка на нашите клиенти", каза Джан Стюарт, управител на Lotterywest.
“Доволни сме, че за пореден път засвидетелствахме силата на ИНТРАЛОТ като световен доставчик на решения за лотарийния пазар, както и че отново успяхме да спечелим доверието на австралийските власти. Фактът, че в Австралия от дълги години съществуват множество популярни и отлично регулирани лотарийни игри, само засилва нашата отговорност”, каза управителят на ИНТРАЛОТ Константинос Антонополос.

Коментар