HP AutoFlow автоматизира бизнес процеси

Новото BPO решение на HP елиминира ръчни операции в счетоводството и финансите

Новото BPO решение на HP елиминира ръчни операции в счетоводството и финансите

Подразделението за корпоративни услуги на HP обяви ново решение за аутсорсинг на бизнес процеси (BPO), наречено HP AutoFlow. С негова помощ потребителите могат да автоматизират основните си бизнес процеси като финанси и счетоводство, като елиминират неефективната ръчна работа.

HP AutoFlow е единно, скалируемо решение, което се интегрира към всяка ERP платформа. Решението предлага набор от функционалности, като използва частна облачна инфраструктура.

HP AutoFlow съчетава опита на НР в аутсорсинга на бизнес процеси с решението за управление на съдържание Omniflow от Newgen Software Technologies. Хоствано в облачна среда, HP AutoFlow се интегрира напълно с HP Document Processing Services и програмата за автоматизация на фактурирането на HP. Това позволява изпращане на електронни фактури, сканиране на документи, селектиране на данни и услуги по съхранение на документи, като в същото време е осигурена интеграция в системите за бек офис на клиентите.

HP AutoFlow позволява на компаниите да:

  • намалят нуждата от човешка интервенция и да пренасочат ресурси към по-стратегически проекти;
  • подкрепят процеса на издаване на електронни фактури;
  • трансформират работните процеси чрез възможности за планиране;
  • оптимизират разходите и реализират допълнителни спестявания.

Освен за финанси и администрация, HP AutoFlow може да се използва при други бизнес процеси като управление на човешките ресурси, управление на данни и разрешаване на спорове. Решението е достъпно по целия свят, като цените варират според конкретните нужди и ресурси на клиентите.

Коментар