Cisco признава Intracom Bulgaria като свой партньор за доставка на технологии

7 март 2013 г., София. Компанията INTRACOM Bulgaria, водещ доставчик на решения в информационните и комуникационните технологии в България и дъщерна фирма на  INTRACOM Telecom, съобщи днес, че е достигнала статут на оторизиран доставчик на технологии Authorized Technology Provider (ATP) на Cisco Identity Services Engine (ISE).

Това признание дава възможност на INTRACOM Bulgaria да използва продукти и решения на Cisco ISE и да разширява ролята на решенията за контрол върху достъпа, които използват интелигентността на мрежата. По-конкретно, чрез Cisco ISE, INTRACOM Bulgaria може да предложи на своите клиенти изключителна прозрачност и контрол с цел да се гарантира и ефективно да се прилага политиката за сигурност в цялата разпределена мрежа.

Платформата позволява мащабируеми и гъвкави механизми за изпълнение чрез съществуващата мрежова инфраструктура, както и доставка на широк спектър от физически приложения с различни настройки в отговор на различни изисквания и подкрепа на модела BYOD (Bring Your Own Device) „донеси свое собствено устройство”.

Това постижение още повече укрепва отличното сътрудничество между INTRACOM Bulgaria и Cisco в различни области, където компанията е призната като партньор на Cisco  и неколкократно е удостоявана със златен сертификат.