ИТ бизнесмени и учени чертаят бъдещето в Сан Диего

ИТ бизнесмени и учени чертаят бъдещето в Сан Диего
Конференция събира световния технологичен елит  
16/05/2006
Тази седмица в Сан Диего ще се проведе конференция на тема “Преглед на бъдещето” (http://www.futureinreview.com/), в която ще вземат участие множество известни личности от различни сфери. Основната идея е да се формулират прогнози за развитието на технологиите в близко и по-далечно бъдеще. Майкъл Дел (Dell), Джон Томсън (Symantec) и Пол Якобс (Qualcomm) са в списъка от участниците.
Ще се обсъждат теми, свързани с нови компютърни и нано технологии, медицина, биология и др. като акцентът пада на реалното разгадаване на онова, което предстои, през призмата на тези сфери. Основно кредо на конференцията е, че при предвиждане на промени трябва да се подхожда глобално, и именно затова на събитието ще присъстват учени, представители на световно известни софтуерни и хардуерни компании, както и писатели фантасти.
Организаторите коментират, че няма друго събитие, което може да даде толкова сериозни и точни прогнози за развитието на технологиите в близките години и това според тях прави конференцията незаменим източник на информация за бизнеса. В Сан Диего ще се дават отговори на въпроси, свързани с бъдещи инвестиции, развитие на технологичните продукти и пазар, корпоративни методи и тенденции и др.

Коментар