Kapsch CarrierCom представи следващо поколение интелигентни мрежи

На Четвъртата международна телеком конференция в София, Kapsch CarrierCom представи предимствата на следващо поколение интелигентни мрежи NGIN (Next Generation Intelligent Networks) за операторите. В презентацията си „Следващо поколение интелигентни мрежи: Поемете контрола върху развитието на своите услуги” Робърт Пробст, Продуктов мениджър Платформи за услуги в Kapsch CarrierCom, представи четири подхода за това как операторите могат да поемат контрола върху бъдещото развитие на техните IN услуги.

Kapsch CarrierCom избира най-добрите технологии за своите клиенти и ги адаптира към индивидуалните нужди на клиента. Компанията осъществява системна интеграция и иновации, което показва, че експертите на Kapsch следят технологичните нововъведения по целия свят. В сферата на платформите за предоставяне на услуги от ново поколение Kapsch си сътрудничи с jNetX Inc и в тази област предоставя решения, базирани на JAIN SLEE.

Kapsch използва платформата jNetX N(x) като стандартна среда за изпълнение на услуга и разработва върху тази платформа индивидуални услуги за своите клиенти. Прогресивният дизайн и архитектура на платформата позволяват тази услуга да се разработва бързо, като периодът от първоначалната идея за услугата до предоставянето й на пазара се съкращава.

Четирите подхода за операторите, с които те могат да поемат контрола върху развитието на своите услуги според Kapsch са: разработване на услугите от самите тях; използване на стандартни готови услуги; разработване на индивидуални решения за специфични услуги или използване на услуги, които са разработени на базата на предварително определен план за развитие на услугата. Kapsch CarrierCom може да съдейства на оператора във всеки един от тези сценарии.

„Ние имаме дългогодишен опит в сферата на IN и NGIN, както можете да видите от нашите препоръки, които включват Telekom Austria, mobilkom austria и Mobiltel,” каза Робърт Пробст. “Най-доброто решение за получаване на такива гъвкави интелигентни мрежи е нашата платформа за доставяне на услуги от ново поколение. Чрез отворената си хоризонтална архитектура платформата е отворена към почти всяка мрежа. Това прави Вашата мрежа готова за IMS”, добави представителят на Kapsch.

Коментар