Vodafone: 1 година след старта на първата услуга в България

Днес, 1 година след подписаното споразумението за сътрудничество с Vodafone и старта на първата съвместна услуга, М-Тел се представя изключително успешно по отношение на скоростта и качеството на стартиране на пазара на услугите на Vodafone. Благодарение на това споразумение, клиентите на М-Тел станаха част от семейството на Vodafone, което има повече от 200 милиона клиенти.
Доброто представяне на Мобилтел при предлагането на съвместните услуги е резултат и от работата на изключителен екип – този на mobilkomaustriagroup и Vodafone, както и значителната подкрепа – с knowhow и допълнителни ресурси, оказана от страна на партньорите. Благодарение на съвместните усилия, клиентите могат лесно и безпроблемно да се възползват от ко-брандираните услуги и устройства. Сред факторите, довели до техния успех, са безпроблемната им инсталация и интуитивна употреба.
За изключително кратко време, днес партньорството позволи да бъдат предложени голямо разнообразие от услуги и продукти. Първите от тях – WORLD и EUROCALL, предоставха на клиентите на М-Тел по-ниски и единни роуминг тарифи, приложими в целия свят, както и допълнителни предимства при използването на партньорските мрежи.
Бизнес клиентите, възползвали се от Vodafone Mobile Connect Card, имат привилегията да се насладят на още повече мобилност и качество на услугата при преноса на данни. HSDPA мрежата на М-Тел вече предоставя мобилна скорост до 3.6 Mbps. Друг продукт – Vodafone Mobile Connect Modem, позволява на потребителите на настолни компютри също да се възползват от високите мобилни скорости.
BlackBerry от Vodafone е друга съвместна услуга. Тя спестява време и пари при работа с електронна поща. Устройството BlackBerry позволява лесно изпращане и получаване на и-мейли дори извън офиса или дома. Благодарение на устройството, клиентите получават изключителна функционалност, мобилност и защита на предаваните данни.
Най-големият мобилен медиен портал в света – Vodafone live!, беше представен в България с грандиозен концерт. Повече от 30 000 души присъстваха на шоуто и гледаха на живо най-горещите певци на сезона. Клиентите на Vodafone live! могат да гледат на живо телевизия, анимационни сериали, клипове, да свалят игри, музика и др. Около 300 000 българи месечно посещават мултимедийния портал и имат достъп до най-горещите предложения в областта на мобилните услуги и забавления.

Коментар