НЕТ ИС обяви партньорство с ексклузивен доставчик на БТК

Ново стратегическо партньорство с производителя на мрежово и телекомуникационно оборудване ZTE обяви българската компания НЕТ ИС, част от ВМ Финанс Груп.
Продуктовата гама на ZTE ще позволи на НЕТ ИС да прибави към вече установения си бизнес решения за изграждане на опорни мрежи, MAN (Metropolitan Area Networks), интранет и мрежи за малки и средни офиси (SOHO).
“Благодарение на новото ни партньорство, фирма НЕТ ИС ще предлага цялостни мрежови решения и пълна гама активно оборудване за мрежи”, коментира управителят инж. Деян Дънешки.
„ZTE се стреми да разширява пазара на своите продукти чрез стратегически партньорства с доказани фирми на пазарите, на които присъстваме. Продуктите на нашата компания се използват в повече от 100 страни по цял свят”, каза Велимир Василев, мениджър ключови клиенти ZTE България.
НЕТ ИС обслужва корпоративни клиенти, дилърска мрежа и граждани. Фирмата е специализирана в областта на системната интеграция, в изграждането на структурни кабелни системи и продажба на широка гама от хардуерни и софтуерни продукти. Освен сервизна и системна поддръжка, НЕТ ИС обучава проектанти и инсталатори на структурни кабелни системи.
ZTE е един от най-големите световни производители на телеком оборудване и мрежови решения. Производствените мощности на компанията са в Китай, а в международен план дейностите й включват търговия, съвместни производства и работа с над 500 телекома. БТК, например, избра ZTE за единствен доставчик на ADSL модеми.

Коментар