Варненка грабва първия МINI Cooper от Globul

Надя Йорданова от Варна ще получи чисто нов автомобил МINI Cooper от Globul. Нейното име бе изтеглено днес, в присъствието на нотариус, като първият печеливш в играта „МINI Cooper с MINIмални усилия” на оператора.
Надя е заявила своето участие, като просто презаредила времето за разговори на своя b-connect номер с ваучер.
Играта започна на 2 април т.г., като всеки потребител на предплатената услуга b-connect, който презареди времето си за разговори, получава право на участие в тегленето на наградите – шест автомобила МINI Cooper.
Презареждането може да бъде направено с ваучер, чрез услугата CASH REFRESH, през банкомат, през системата ePay или чрез автоматично презареждане от клиент на абонаментните програми на Globul. Сумата на презареждането е без значение.
Всеки участник получава толкова пъти право на участие в ежеседмичните тегления, колкото е броят на направените презареждания в рамките на съответния седемдневен период. След всяко презареждане, b-connect потребителят ще получи SMS от номер 123, с който ще бъде уведомен за регистрирането му за участие в играта.
Следващото теглене на печеливш номер ще бъде в сряда, 18 април и в него ще участват всички b-connect потребители, които презаредят времето си за разговори в седемте дни преди това.
Останалите тегления ще бъдат на 25 април, 2 май, 9 май и 16 май 2007 г., а резултатите ще бъдат публикувани в пресата и на сайта на оператора – http://www.globul.bg/.

Коментар