Melomania органириза аудио колекциите

Програмата Melomania е предназначена за организиране на аудио колекции. Базата с данни е представена в дървовидна структура с първо ниво името на изпълнителя или наименованието на групата, а на второ – името на албума.
Всеки елемент от каталога разполага със свой картон, който включва разнообразна информация за изпълнителя или произведението му. За певеца, например, може да бъде указан жанр, страна на произход, годините, в които твори и други. Списъкът може да бъде допълнително обогатен с нови полета като рождена дата.
За албумите се показва годината на издаване, жанр и лейбъл. Към това може да добавите и поле, с което да си подскажете да закупите албума, ако го нямате в личната колекция. Обложки за албумите, както и фотографии на изпълнителите могат да бъдат свалени от интернет, или да се укаже на програмата къде са разположени на твърдия диск.
В приложението ще откриете и множество други възможности, като например копиране на аудио данни на iPod (при включване на плеъра се появява съответната команда в контекстното меню), бързо копиране на USB-носители (flash, HDD) с помощта на контекстното меню, възможност за задавена на главна папка за търсене на обложки на твърдия диск и др.
В последната версия са добавени поддръжка на още езици, групиране на албумите по дата, нови свойства на албумите и др.

Лиценз:
Shareware
Поддържани ОС: Windows
Официална страница: Melomania

Download: Melomania 1.77

Коментар