Технически университет награди победителите от IV кръг на CodeIT

11 март 2013, София. Доц. д-р Даниела Гоцева, зам.-декан на Факултет „Компютърни системи и управление”, Технически университет – София, връчи грамоти на тримата участници, показали най-добри резултати в конкурса по програмиране CodeIT. Победител в задочния кръг “Спринт” е Александър Георгиев от София, второто място е за Енчо Мишинев, осмокласник в Математическа гимназия “Атанас Радев” гр. Ямбол, а трети – Ивайло Странджев, един от претендентите за участие в големия финал тази година.

musala codeit - ins

“Университетът ни се променя много и с гордост заявявам, че посоката винаги е насочена към инициативи, програми и обучения, които добавят стойност към образователния процес на студентите. С Мусала Софт, които организират конкурса по програмиране повече от 12 години, имаме дългосрочна продуктивна съвместна дейност. Общ успех е, че успяваме  да възпитаваме креативност, находчивост в светогледа на студентите, вяра в собствените им сили и възможност за качествено образование и професионална реализация в България.” – сподели по време на награждаването доц. Гоцева.

Участниците получиха грамоти и награди, осигурени от организаторите на конкурса – Мусала Софт и от партньора – Технически университет- София.