Елитен софтуер прикова вниманието на специалисти

Елитен софтуер прикова вниманието на специалисти
ДиТра разкри подробности за CAM решенията на Delcam
19-052006
Софтуер за производството от най-висок клас представи вчера в София компанията ДиТра, официален дистрибутор на Delcam за България. Продуктите на Delcam, която е водещ доставчик на
CAM софтуер в света, се използват от производителите във всички сфери на съвременната промишленост – от индустрията на опаковките и играчките до медицината, автомобилостроенето, авиационната и космическата промишленост. 12% от производителите на инструменти и съоръжения също използват Delcam.
Комплектът от програма Delcam Power Solution се появява през 1998 г. като заместник на доказалия своите възможности пакет DUCT. Софтуерът покрива целия производствен цикъл, от концептуалния дизайн до производството на даденото изделие.
Power Solution включва няколко продукта: Power Shape е цялостно решение както за дизайнерите, така и за производствената дейност; Art CAM улеснява превръщането на двумерните рисунки в декоративен елемент – отделен или част от цял; Power Inspect е идеално средство за сравнение на произведения продукт с триизмерния CAD модел; Power Mill поддържа от 2- до 5-осни обработки и е едно от всепризнатите решения при високоскоростна обработка.
Виртуалната симулация в Power Mill дава възможност на потребителя да зареди от библиотеката машината, която ще извърши изработката, и да проследи изпълнението на задачата. При извършване на симулацията се извършва и проверка за сблъсък, който би могъл да причини големи щети.
 

рубрика: Uncategorized

Коментар