20% отстъпка за всички модели Nokia в 2be

В 2be месец май ще бъде месецът на Nokia. През целия месец за първи път в България потребителите ще имат възможност да закупят всички модели на Nokia с 20% отстъпка от цената. 2be e eдинствената верига магазини за мобилни технологии в страната, която предлага подобна промоция на своите клиенти.
Във всички 109 магазина от веригата 2be се предлага голямо разнообразие от апарати на водещата финландска компания, включително и последни модели апарати като Nokia N93i и Nokia E65, както и телефони от най-високия клас като Nokia 8800 Sirocco Gold Edition.
През май в магазини 2be абсолютно всички модели Nokia ще се продават с 20% по-евтино с абонаметнтите планове на vivatel.
Nokiaeлидер на българския пазар на мобилни телефони и очевидно българските потребители харесват тази марка,” заяви Станислава Арнаудова. „Както винаги, ние се съобразяваме с предпочитанията на своите клиенти и се стремим да отговорим на техните очаквания. Радвам се, че отново 2be за първи път в България предлага  уникалната възможност цял месец почитатели на Nokia да си купуват предпочитаните телефони с такава голяма отстъпка.
Мобилните технологии са неизменна част от ежедневието на средностатистическия българин. По данни от края на миналата година проникването на мобилните услуги в България е 106%.

Това предложение е поредната стъпка в стратегията на 2be, ориентирана към удобството и по-качественото обслужване на клиентите на компанията. Месецът на Nokia в 2be е част от стратегията на компанията да осигури на своите клиенти надеждна мобилна комуникация и да направи високите технологии достъпни.

Коментар