Интралот стартира онлайн игрална система в Мала Азия

ИНТРАЛОТ, в партньорство с корпорацията “Магнум Берхад”, стартира нова онлайн игрална система в Мала Азия. След търг с международно участие ИНТРАЛОТ подписа осемгодишен договор с възможност за продължаване с още две години с лидера в областта на лотарийните игри, корпорацията “Магнум Берхад”. Договорът е на стойност 15,5 милиона евро.
Проектът предвижда доставянето, инсталирането и поддръжката на модерна интегрирана лотарийна система от 2200 терминала CORONIS, основната оперативна система LOTOS и последен модел телекомуникационна инфраструктура. Стратегията на компанията включва увеличаване на продажбите чрез предлагане на нови и разнообразни игри, което ще повиши обема и ще съживи местния пазар. Очаква се в рамките на следващите 2-3 месеца да бъдат покрити всички щати в страната.
“2007 година е от изключително значение за корпорацията “Магнум Берхад”. Внедряването на новата система за онлайн игри беше изключително успешно и ние вярваме, че това ще позволи на компанията да подобри своята работа, което ще затвърди позициите ни като лидер на пазара в Мала Азия”, каза г-н Лауренс Лим Суи Лин, изпълнителен директор на корпорацията “Магнум Берхад”.
“Щастливи сме от успешния старт на този проект, който е в резултат на отличното сътрудничество между ИНТРАЛОТ и корпорацията “Магнум Берхад” – един от най-опитните и технологично развити лотарийни оператори в Азия. От самото начало бяхме убедени, че внедряването на системата ще приключи успешно, защото положихме максимални усилия всяка една от фазите на процеса да протече гладко – от доставката на необходимите игрални терминали до монтажа и изграждането на модерната телекомуникационна инфраструктура, необходима за безпрепятствената работа на системата”, каза управителят на ИНТРАЛОТ S.A. г-н Константинос Антонополус.

Коментар