Официално представяне на Adobe Creative Suite 3 в България

Над 600 посетители събра официалното представяне на Adobe Creative Suite 3 в България, организиран от Adobe Systems Incorporatedи неговите дистрибутори за България, BMG и BBS. 
Третото по ред събитие през последните години се проведе в Театъра на Българската армия и даде възможност на аудиторията да се запознае с новите концепции в Adobe® Creative Suite® 3.
Презентатори бяха Кристоф Занер, Главен ПР мениджър на Adobe за Централна и Източна Европа, Иван Нейчев, сертифициран лектор на Adobe, и Магдалена Неагу, Мениджър на Adobe за България и Румъния.
Кристоф Занер изложи концепцията на новия Adobe® Creative Suite® 3, която е в съзвучие с мисията на Adobe през последните 25 години – да революционизира начина, по който светът работи с идеите и информацията – винаги, навсякъде и във всяка среда.
ПР мениджърът на Adobe за региона изтъкна, че това представяне на Adobe® Creative Suite® е най-значимото в цялата история на компанията, тъй като комплектът предоставя решение за всяка среда: за печат, за уеб, за видео и постпродукция, за мобилно съдържание.
Adobe предлага нови версии на световно признатите си приложения за работа в основните медии: печат, уеб и динамична среда (видео, аудио, мобилно съдържание и др.). В допълнение, криейтив професионалистите, които разработват съдържание за всички медии, получават всичките програми, събрани в предложението на Adobe® Creative Suite® 3 Master Collection.
В традициите на предишните версии на Adobe продуктите, всеки комплект, Adobe® Creative Suite® 3 Web и Adobe® Creative Suite® 3 Design, има две издания – Premium и Standard.
 Г-н Занер изрично подчерта безпроблемната поддръжка на Creative Suite® 3 за Mac и PC и съвместимостта с последната операционна система на Майкрософт, Windows® Vista®, засега за 32 битови приложения.
Г-н Иван Нейчев акцентира в своята демонстрация на водещите продукти на Adobe® Creative Suite® 3, Adobe InDesign® CS3, Adobe Photoshop® CS3, Adobe Illustrator® CS3 и се спря на спомагателните Adobe Bridge CS3 и Adobe Device Central CS3.
Голямата новина, съобщена от Магдалена Неагу, Мениджър на Adobe за България и Румъния, е че клиентите, закупили продукт на Adobe в периода 27 март – 25 юни, получават право на безплатен ъпгрейд към версии CS3 на съответния продукт или пакет.
Повече информация за промоцията и продуктите на Adobe можете да откриете на адреси: http://www.bmg.bg/, http://www.bbs.bg/, http://www.adobe.com/.

Коментар