Тройна услуга набира скорост в София

Три от най-бързо развиващите се технологични услуги – интернет, цифрова телевизия и фиксирана телефонна услуга през интернет, предостави чрез подземно изградена кабелна мрежа LAN доставчикът Юнайтед Нет.
Услугата е достъпна за повече от 20 жилищни района в София, съобщиха от компанията. Абонатите могат да извършват плащанията през уеб страницата на доставчика.
Юнайтед Нет предлага цифрова телевизия чрез интернет в партньорство с IPTV.bg. Потребителите имат възможност да избират свой пакет от програми, като заплащат само за тях.
VoiceXpress Succcess е услуга за фиксирана телефония, която може да се ползва от клиенти, свързани с наета линия или по кабел (LAN) към Спектър Нет, партньор на Юнайтед Нет. Спектър Нет е лицензиран телеком и предлага собствен телефонен номер, който абонатът ползва за входящи и изходящи обаждания, т.е. не само може да избира, но и да бъде търсен. С VoiceXpress Succcess се провеждат градски, мобилни, междуградски и международни разговори.
Юнайтед Нет дава възможност абонатите  да получават едновременно и по-евтино цифрова телевизия и телефонна услуга по един кабел. Друго предимство, според компанията, е явното отчитане на сметката в реално време и заплащане на интернет свързаността само за ползвания от клиента период.

Коментар