Български системен интегратор награден на световна среща на Cisco

Компанията eFellows, партньор на Сиско Системс със статут Premier Certified, получи международната награда „Commercial partner of the year 2006” за Централна и Източна Европа”. Това стана на Световната партньорска среща на Сиско, която се проведе в Лас Вегас.
eFellows беше избрана сред десет други номинирани компании системни интегратори от региона и успя да се пребори за най-високото отличие в категорията с най-оспорвана конкуренция – партньор за сегмента „Малък и среден бизнес”. Компанията получи наградата заради забележителното си развитие през 2006 година като SMB Select партньор на Сиско и постигнатите резултати по отношение на спечелени нови проекти, относителен дял на новите технологии на Сиско и степен на удовлетвореност на клиентите й.
Наградата беше връчена от Каан Терзиоглу, управляващ директор на Сиско Системс за Централна и Източна Европа, на Иван Павлов – управител на eFellows. В церемонията участваше и Ростислав Русев – проектен мениджър в компанията.
eFellows партнира на Сиско от началото на миналата година и притежава сертификати за специализациите Unified Communication Express и Advanced Security, а съвсем наскоро покри изискванията и за Express Foundation.
„eFellows са най-яркия пример, че когато един наш партньор се фокусира върху клиенти само от няколко сходни бранша, постига много по-високи финансови резултати и лоялност на клиентите. Това е така, защото те познават спецификата и нуждите на бизнеса на клиентите си и им помагат да ги удовлетворяват най-ефективно с комплексни решения”, заяви Стефан Станев, мениджър за търговските канали в Сиско България.
„Фирмата използва много добре партньорските програми, както и търговската и техническа поддръжка от Сиско в страната, за да се позиционира по-добре на пазара и да развива сложни проекти с нови технологии”, допълни той.
Световната партньорска среща събира всяка година мениджърите на най-изтъкнатите партньори на Сиско. Това е форумът, на който ръководството на компанията споделя своите стратегически планове с партньорите и обсъжда с тях бъдещото развитие на бизнеса и технологиите. По традиция се обявяват регионалните и световните награди, които се определят по единни критерии и с консенсус от колегите от съответните страни и региони.
eFellows е специализирана в изграждането на цялостни информационни инфраструктури, внедряване на решения по сигурността и защитата на мрежите, комплексна защита на информацията, провеждане на цялостен одит на мрежовата среда и изготвяне на мрежови анализ.

Коментар