НЕТ ИС САТ предлага своите услуги вече и в Петрич

През месец април телекомуникационната компания НЕТ ИС САТ, част от ВМ Финанс Груп, започна да предоставя Интернет услуги в рамките на град Петрич. За да гарантира високото качество на предлаганите услуги, компанията изгради собствена оптично-медна мрежа, която обхваща всички райони на град Петрич. Създадената мрежа цели да осигури стабилност на връзката и високо качество на Интернет достъпа.
НЕТ ИС САТ ще предлага телекомуникационните си услуги в Петрич чрез дъщерна фирма „Петра нет”, която е създадена в съдружие с водещи специалисти от Петрич, с богат опит в изграждането и поддържането на далекосъобщителни мрежи.
НЕТ ИС САТ предлага и услуги, предназначени за домашните потребители. Клиентите могат да избират между няколко тарифи с високи скорости. Заедно с Интернет достъпа, домашните потребители получават пощенска кутия от 50МБ и хостинг с размер 50МБ. Плащането на месечните такси може да става освен на място в касата, така също и с дебитна карта през банкомат или в Интернет – чрез услугата e-Pay. За удобството на своите клиенти, НЕТ ИС САТ осигурява и денонощна телефонна поддръжка от специализиран отдел, в който професионално обучени служители на компанията отговарят на въпросите на клиентите и им помагат да се справят с настройки на компютъра или с възникнал софтуерен проблем.
“Плановете на НЕТ ИС САТ в близките месеци включват присъствие на компанията на пазара на Интернет услуги в цяла Югозападна България”, коментира г-н Иво Петров, Изпълнителен директор на ВМ Финанс Груп. Г-н Констадин Илиев, Управител на „Петра Нет”, допълни: “През следващите месеци ще предоставяме услуги за бизнес клиенти, максимално съобразени с техните индивидуални нужди и изисквания”. През последните 10 години НЕТ ИС САТ разработва телекомуникационни решения за бизнеса и има богат опит в областта на изграждане на частни виртуални мрежи, предоставяне на безжичен Интернет достъп и ISDN, а също и в предлагането на оптична свързаност.
В допълнение към Интернет достъпа, през месец май НЕТ ИС САТ планира да предложи и телефонна услуга с предоставяне на собствени телефонни номера на своите бизнес и домашни клиенти в Петрич.

Коментар