Глобул пусна смартфона LG Optimus L3II

Смартфонът LG Optimus L3II предоставя 3,2-инчов капацитивен тъчскрийн

Смартфонът LG Optimus L3II предоставя 3,2-инчов капацитивен тъчскрийн

Глобул пусна на българския пазар смартфона LG Optimus L3II – достъпен модел с 1 GHz процесор и операционната система Android 4.1 Jelly Bean. Устройството предлага 3,2-инчов капацитивен тъчскрийн, 3-мегапикселова камера, 4 GB памет, с възможност за разширение до 32 GB чрез microSD-карта, A-GPS, FM радио и Wi-Fi свързаност.

Потребителите на LG Optimus L3II могат да правят снимки без да натискат бутона на камерата, като я активират със специална ключова дума. Функцията QuickMemo позволява лесно споделяне на изображение от екрана на смартфона и добавяне на коментари и рисунки. Работата със социални мрежи и с цялото меню на устройство е допълнително улеснена от потребителския интерфейс Optimus.

LG Optimus L3II притежава и специалната функция за лична безопасност Safety Care. Чрез нея потребителите могат да настроят устройството да изпрати уведомяващ SMS с местонахождението на апарата на избрани номера от списъка с контакти в случай, че телефонът не бъде използван определен период от време.

LG Optimus L3II ще се предлага от утре в търговската мрежа на Глобул на цена от 1,50 лв. на месец с абонаментната програма Globul Unlimited  (49,90 месечно).

Коментар