ABBYY Software упълномощи нови партньори в България

Aнтиподес ООД стана технологичен партньор на ABBYY Software за България, по силата на подписан договор за сътрудничество, съобщиха от компанията в IT in The Press. По този начин българските фирми ще получат достъп до цялата гама вертикални решения на ABBYY – FineReader Engine, Recognition Server, FormReader и FlexiCapture.
Същевременно, ABBY Software оторизира фирма БиЕмДжи за дистрибутор в България. Официалното обявяване на партньорството ще стане на 16 май в София, по време на което ще бъдат представени и продуктите ABBYY FineReader 8.0 – интелигентната OCR система за оптично разпознаване на символи, и ABBYY PDF Transformer 2.0 Pro – софтуер за конвертиране на PDF файлове
ABBYY Software е лидер в областта на технологиите за OCR, Document recognition, Document conversion и Data capture. Компанията има представителства в 7 държави и над 20 милиона потребители в света. Предоставяните от ABBYY решения намират приложение най-често в банковата и финансова сфера, държавните институции и застраховането.
Антиподес е доставчик на процесно-ориентирани системи за управление на бизнеса (Business Process Management). Възможностите на ABBYY Software ще допълнят решението Antipodes.Cubes при изграждането на комплексни бизнес процеси, където е необходимо конвертиране на голям обем информация от хартиен в електронен вид.
Антиподес ще изгражда мрежа от партньори в цялата страна, чрез която ще популяризира продуктите на ABBYY, съобщиха от компанията.

Коментар