„Таен клиент” дебне некоректните търговци в сайтовете за групово пазаруване

С времето сайтовете за групово пазаруване успяха да спечелят доверието и на по-скептичните. В тях можем да намерим всичко – нови гуми за колата, вкусна храна, релаксиращ масаж и дори екскурзия до екзотична дестинация. При това винаги на най-добрата цена.

Единственото, което може да разруши доверието към тези сайтове, са некоректните търговци. Те са малко на брой, но могат да създадат големи главоболия. Част от тях заблуждават потребителите, че са намалили своите цени. Други предлагат реална отстъпка, но опитват да я компенсират с „орязана“ версия на своите продукти и услуги.

Мненията и коментарите в интернет могат да ни помогнат да разкрием некоректния търговец , преди да сме се опарили. Специалистите съветват, в случай на съмнение, да опитаме по телефона да съберем максимално количество информация за предложената оферта.  При по-скъпите покупки също е препоръчително да проучим търговеца и дори, при възможност, да посетим неговия офис. По този начин ще можем лично да се убедим доколко той е надежден.

Не всички потребители са наясно, че сайтовете за групово пазаруване могат да защитят техните права, благодарение на договора, който са сключили с всеки от търговците. Няма как да се възползваме от тази защита обаче, ако вземем промоционалната оферта директно от търговеца, без ваучер от сайта.

За да предпази своите клиенти от некоректни търговци, VsichkiOferti.bg стартира първата по рода си акция „Таен клиент“. Тя има амбициозната цел да разкрие и премахне от сайта всички съмнителни оферти. Партньорите на VsichkiOferti.bg, които включват над 70 от най-големите български сайтове за групово пазаруване, също ще бъдат уведомени за некоректните търговци.

„За нас е изключително важно както потребителите да са максимално удовлетворени и защитени, пазарувайки онлайн, така и да помагаме на качествените и коректни онлайн бизнеси да се развиват, за да могат да предложат по-добри услуги на клиентите си“, заяви маркетинг мениджъра на VsichkiOferti.bg – Теодор Кафеджиев.