Български софтуер спечели злато на технически панаир в Белград

Продуктът за управление на човешки ресурси HeRMeS V на ТехноЛогика спечели Златен медал в категория "Крачка в бъдещето" на Международния техническия панаир в Белград. Това е 51-вото издание на панаира, който тази година се провежда от 8 до 12 май.
Сред 2000 изложители по време на панаира, наградените със Златен медал продукти бяха 10. Един от тях e българският HeRMeS със своята последна версия, става ясно от съобщение на компанията в IT in The Press.
Създаден през 1996 г. като комерсиален продукт, още същата година HeRMeS спечели Златен медал на Техническия панаир в Пловдив. Десет години след това той се превърна в де-факто стандарт на българския корпоративен пазар, посочиха от ТехноЛогика.
Спечелването на Златния медал в Белград идва след успешното внедряване на петата версия на системата в Министерството на отбраната на Македония. HeRMeS версия 5 e разработен с най-новите технологии и предлага разнообразни възможности за допълнителни справки, форми и удобна настройка.
Прилагането на международни практики в управлението на човешките ресурси в България и дългогодишният опит на ТехноЛогика в системите от тази област дадоха възможност за реализиране на функционалност на софтуера, която покрива очакванията и спецификите и на други държави.
При разработката на тази последна версия на системата са направени инвестиции от над 1 млн. лева.

Коментар