Canyon стартира новия си сайт с инициативи в целия ЕМЕА регион

Производителят на потребителска електроника и ИТ периферни устройства Canyon съобщи за своя напълно преработен Интернет сайт. Той е достъпен на познатия адрес www.canyon-tech.com. На 15 Май 07 г. компанията ще отбележи новия си старт във виртуалното пространство с Ден на Canyon във всички свои представителства в Европа, Средния изток и Африка.
Новата уеб-страница на производителя разполага с подобрена графика и функционалност, лесни за навигация интерактивни раздели, позволяващи на посетителя бърз достъп до ресурсите на Canyon. Уебсайтът представя марката Canyon в характерния позитивен и жизнерадостен стил, предлагайки същевременно пълна информация за продуктовия портфейл на фирмата, предимствата за партньорите, мрежата за продажби и маркетинговите програми.
Новинарската секция включва информация за развитието на компанията, последните съобщения за пресата, както и прегледи на интересни продукти, провеждани в различни страни и преведени на английски език. Обновеният сайт съдържа връзки към търговските партньори на Canyon в много страни от ЕМЕА. Съществува възможността за отделно представяне на дистрибутори, риселъри, ритейл и Е-тейл партньори.
Основният фокус на новата Интернет страница на Canyon е преработеният и разширен продуктов каталог на компанията. Той е разделен на функционални групи за улесняване на търсенето съобразно интереса на посетителите. Каталогът съдържа фотоси на продукти, описания, спецификации, както и софтуер за изтегляне. Всяка продуктова страница предлага връзки към цялата достъпна информация за продукта: новини, ревюта, тестове и прес-съобщения.
Друга подобрена функционалност на сайта е предвиденият ред за обратна връзка, с което се насърчават посетителите да дават своите коментари и предложения, като за самата Интернет страница, така и за продуктите на Canyon.
За ознаменуване на старта на обновения сайт, компанията е избрала 15 Май за Ден на Canyon. На тази дата дистрибуторите на фирмата ще организират в своите страни специални промоции, които ще бъдат публикувани на www.canyon-tech.comНа този ден АСБИС България, оторизиран дистрибутор на Canyon у нас, ще раздаде подаръци – оптични мишки и слушалки с микрофон на всички свои клиенти, закупили продукт на с тази марка.
Canyon предлага над 150 вида продукти в 4 продуктови линии: Regular Line, Sportsline, Platinum Series и Value Packs. Canyon Technology е основана през 2002 г. в Бийвъртън, щата Орегон, САЩ. Централният офис за Европа на компанията се намира в Амстердам, Холандия.

Коментар