Eксклузивен телефон-формула идва от М-Тел

Мобилтел пуска на пазара ексклузивен телефон, създаден специално за официалния старт на екипа Vodafone McLaren Mercedes във Формула 1. Устройството, носещо името на едноименния отбор, е доставено у нас в лимитирана серия и е резултат от партньорството на компанията с британския гигант Vodafone.
Серията телефони с марката Vodafone McLaren Mercedes включва три устройства, като М-Тел предлага на своите клиенти най-красивия и най-бързия от тях – Samsung Z720M. Моделът осигурява достъп до множество мултимедийни услуги като мобилна телевизия, видео разговор, музикален и видео плеър, игри, както и всички възможности на портала Vodafone live!
Друга отличителна черта на телефона е неговата 3-мегапикселова камера с авто-фокус. Ултратънкият 3G/HSDPA слайдер е решен в сребристо и яркочервено, взаимствайки цветовете на любимия за мнозина екип на Формула 1. HSDPA е технология от последно поколение, която гарантира супер бърза връзка и големи мултимедийни възможности.
В допълнение, собствениците на телефона ще станат част от специален Vodafone McLaren Mercedes клуб. Атрактивният дизайн и вградените картинки и рингтонове ще поддържат тонуса и спортния нрав на собствениците си.
Цената на телефона е 879 лв. с ДДС, а комплектът със SIM – 799 лв. с ДДС.

по темата: „Eксклузивен телефон-формула идва от М-Тел”

добавете коментар...

  1. аз

    Мноого грозен, като почти всички Samsung!

Коментар