Сиела издаде книга с вградена флаш-памет

Сиела издаде първата българска книга с USB устройство за пренос на данни. Това е и първата книга в световен мащаб с монтирана на корицата флаш памет, посочиха от компанията.
„Индивидуалният административен акт по АПК” излиза в луксозно полиграфично изпълнение, комбинирано с електронно издание на книгата. Изследването е на един от водещите български юристи, доктора по право Иван Тодоров, управляващ съдружник на адвокатската фирма „Георгиев, Тодоров и Ко”. Монтираната флаш-памет съдържа текста на изследването, справочния апарат, бърза търсачка и допълнителни преобразуващи програми.
В новата си книга д-р Иван Тодоров разглежда понятието за индивидуален административен акт според Административния процесуален кодекс, както и издаването на индивидуалните административни актове (ИИАА).
В световното книгоиздаване има примери за специализирани изследвания и професионална литература, отпечатани с допълнителна флаш-памет. Но новата книга е първото издание с вградена в корицата изключително малка по размер памет. Което я прави много удобна за ползване от практикуващи юристи, посочиха от Сиела.
Достъпът до съдържанието на книгата чрез USB улеснява читателите в работата с отделните научни текстове и справочния апарат. Книгата може да бъде купена книжарниците „Сиела-Книгомания” и от Интернет-книжарницата mobilis.bg. Цената на 496-страничното издание е 25 лв.

Коментар