Samsung телефони за абитуриентите предлага 2be

През май, 2007 година най-голямата верига магазини за мобилни технологии в България 2be обръща особено внимание на абитуриентите. За да направи празника им незабравим, 2be им предлага поредната си привлекателна оферта, ориентирана специално към тях. Във всички 109 магазина 2be в страната абитуриентите могат да намерят на изключително ниски цени два модела на SamsungD520 за младежите и E570 – за младите дами. Офертата се предлага с програмата GlobulSMART.  
Всяка година по това време абитуриентите и техните родители се сблъскват с много въпроси и в стремежа си да изберат най-доброто за една от специалните вечери в живота на младите хора, прекарват дълги часове в обикаляне по магазините. Естествено, вече роклята и костюмът не са единствените неща, от които абитуриентите имат нужда, за да се чувстват и изглеждат добре по време на празника. След като мобилните телефони са неотменна част от ежедневието им, все по-важен се оказва и изборът на подходящ апарат за абитуриентския бал.
Предложението на 2be e съобразено именно с тази нужда и двата мобилни апарата Samsung са едновременно елегантни и стилни, с много модерен дизайн и добра функционалност.
«Ние разбираме, че тази вечер е много специална за младите хора, тъй като бележи края на един етап от техния живот и началото на нови и вълнуващи възвожности. Естествено, бихме искали да допринесем за пълноценното отбелязване на този момент, а и за изискания стил на абитуриентите, като им предложим два много добри модела мобилни телефони на изключително ниски цени. Даваме си сметка, че телефонът е важен аксесоар в ежедневието на младите хора и се надяваме това предложение в навечерието на абитуриентските балове да ги изненада приятно. Пожелаваме им, разбира се, незабравимо преживяване и успех”, заяви Станислава Арнаудова, Изпълнителен директор на 2be.
Моделите на един от лидерите на световния пазар на мобилни телефони SamsungD520 и E570 са сред новите предложения на корейския производител.
Samsung SGHD520 за него: Това е елегантен ултратънък слайдер, оборудван с отлична функционалност; 1.3 мегапикселова камера със светкавица, видео; TFT дисплей с 262 144 цвята; Bluetooth, USB, E-mail, WAP, GPRS; 80 MB динамична памет; MP3/AAC/AAC+плейър. Телефонът в рамките на промоцията за абитуриенти на 2be е на изключителната цена от 299 лева.
Samsung SGHE570 за нея: Характеристиките на дамския модел включват 1.3 МР камера, видео; TFT дисплей със 65 539 цвята; Външен OLED дисплей с 4 нюанса на синьо; специални функции за дамите като калкулатор за калории и крачкомер; WAP 2.0 , GPRS, JAVA, MMS, EDGE; Bluetooth/ USB. Този дамски телефон се предлага и в истински дамски цвят – розово на невероятната цена от 279 лева.

Коментар