S&T влезе в десятката на най-добрите партньори на Cisco в света

Компанията S&T, която оперира и на българския пазар, бе призната за най-добрия в световен мащаб технологичен партньор на Cisco по отношение на сигурността. Това се случи по време на среща на върха за 2007-ма на партньорите на Cisco в Лас Вегас, съобщиха от компанията в IT in The Press.
Наградата бе дадена на S&T като признание за високото ниво на познания и опит в областта на ИТ сигурността, както и за неотдавнашни проекти. S&T бе обявена за една от десетте отличили се компании, наградени по време на годишната световна среща на върха на партньорите на Cisco. 
Полето на работа на S&T включва основно ИТ инфраструктурни решения (мрежа, сигурност, съхранение), като компанията прилага непрекъснато увеличаващ се брой практики и технологии на Cisco при изпълнението на проектите си.
Спечелването на наградата "Технологичен партньор на Cisco на годината" се дължи на повече от дванадесетгодишното партньорство на компанията със Cisco, в които се включва тригодишен статут на златен партньор, отлично ежедневно коопериране и ролята й в проекта за Euronet Worldwide.
Международната компания действа на българския пазар чрез S&T България ЕООД, който е един от водещите системни интегратори у нас.

Коментар