Мусала Софт демонстрира опит в управление на бизнес процеси

На 15 май в парк-хотел Централ в София се проведе второто издание на IBM Developer’s Day, организиран от фирма NDB под надслов „Бизнес решения от партньори на IBM”. На събитието присъстваха бизнес партньори на IBM, гости от фирми и организации с интерес към IBM технологиите и представители на различни медии. Партньорите на софтуерния гигант представиха свои приложения, опит в определени области и добри практики. Гостите имаха възможност да видят демонстрации на успешно внедрени решения и да се запознаят отблизо с избрани платформи и предимствата от тяхното използване.
Като бизнес партньор на IBM на най-високото “premier“ ниво, Мусала Софт участва с презентация. Николай Мутафов, Ръководител на Проекти в Мусала Софт представи опита на фирмата в „Управление на бизнес процеси с IBM WebSphere BPM Suite”. Николай разказа за възможностите, които предоставя споменатата платформа за организиране и оптимизиране на бизнес процесите с помощта на Service Oriented Architecture (SOA архитектура) във всяка една индустрия.
”Видим бе интересът към темата на презентацията. За мен бе изключително приятно, че гостите задаваха въпроси както преди, така и след нея. Като компания, утвърдила се в работата си с редица групи и подразделения на IBM (в т.ч. IBM Software Group и IBM Global Services), както и в следствие изпълнението на множество проекти за международни клиенти на големия софтуерен гигант, Мусала Софт натрупа богат опит в областта на IBM технологиите, което ни позволява да предлагаме висококачествени услуги. Всички колеги направиха интересни и полезни презентации. Надявам се присъстващите да са обогатили своите познания и наученото да им помогне да се ориентират по-лесно в избора си на технологии и платформи за целите на техния бизнес” – коментира Николай Мутафов след семинара.

Коментар