ИНТРАКОМ Defence Electronics печели проект на стойност 15 милиона долара

ИНТРАКОМ Defense Electronics спечели проект за производството на електронни системи за ракетните снаряди на НАТО ESSM (Evolved SeaSparrow Missile).
От името на НАТО компанията Raytheon обяви предложения от ИНТРАКОМ Defense Electronics проект за най-подробен и конкурентоспособен измежду 10-те други, участващи в конкурса. Стойността на проекта е 15 милиона долара, очаква се той да приключи през 2010 г.
 “С участието си в проектирането и осъществяването на програмата ESSM ИНТРАКОМ Defense Electronics за пореден път доказва, че е надежден, конкурентен и иновативен партньор”, каза капитан Карлсън, програмен мениджър на НАТО.
“Благодарение на своя солиден технологичен опит, иновативни продукти и ноу-хау, ИНТРАКОМ Defense Electronics е достоен посланик на възможностите на гръцката защитна технология. Това поредно международно признание е причината, поради която 93% от нашите договорки за 2006 г. се отнасят за дейности извън територията на страната”, каза управителят на ИНТРАКОМ Defense Electronics г-н Траулинос.

Коментар