Новаторски подход към спонсорството и креативна кампания за премиерата на ХАНИБАЛ събират AXN и Sony Mobile в регионално партньорство

Sony Mobile е генерален спонсор на най-новата оригинална продукция на AXN – сериалът ХАНИБАЛ, а смартфонът Sony XperiaTM Z е герой в повечето промоционални екранни формати, свързани с хитовото заглавие. Кампанията, която е напълно синхронизирана за региона на Централна Европа и използва нетрадиционни рекламни елементи, тече едновременно в шест държави – Полша, Румъния, България, Чехия, Словакия и Унгария.

Новаторската кампания изцяло интегрира кадри от ХАНИБАЛ, като показва смартфонът в промо спотове, специални спонсорски заставки и Sony Mobile брандирани отварящи и затварящи заставки. Така зрителите ще се срещнат със Sony XperiaTM Z в среда, изведена директно от съдържанието на хитовия сериал. Наред с това, новият смартфон на Sony е голямата награда в онлайн играта, в която на фокус е психологическият профил на Ханибал Лектър. Промоцията на Sony Mobile ще продължи до края на целия първи сезон на сериала, т.е. до 3 юли 2013 г.

Целият спонсорски пакет е създаден и разработен от Sony Pictures Television Networks (SPTN) Централна Европа. PHD – медиа агенцията на Sony Mobile, също участва в реализирането на кампанията.