Acer T2 – серия сензорни LED монитори

Acer T2 поддържа Full HD резолюцията 1920x1080 да възпроизвежда на кино картина при гледане на HD съдържание, игри, мултимедия и приложения

Acer T2 поддържа Full HD резолюция 1920×1080 и възпроизвежда кино картина при гледане на HD съдържание, игри, мултимедия и приложения

Сензорните LED монитори Acer T2, удостоени с наградата за дизайн Red Dot, отразяват новия новия подход на компанията за създаване на прости, интуитивни и ориентирани към потребителя продукти. Мониторите от серията са тънки и минималистични, като позволяват управление на компютъра с докосване.

С размери от 23 до 27 инча моделите T2 имат сребърна асиметрична стойка, с която потребителите регулират ъгъла на наклон от 30 до 80 градуса за удобство при използване на сензорните функции. 10-точковата мултисензорна технология дава възможност за различни потребителски сценарии.

T2 има сребърна асиметрична стойка, с която потребителите регулират ъгъла на наклон от 30 до 80 градуса

T2 има сребърна асиметрична стойка, с която потребителите регулират ъгъла на наклон от 30 до 80 градуса

Черната тънка рамка обхваща от край до край стъклото и стига чак до основата като това създава илюзията, че мониторът се рее във въздуха. Новото поколение IPS/VA LED панели осигуряват широк зрителен ъгъл, което означава, потребителите могат да гледат монитора от различни позиции и да виждат ясни изображения, вкл. при работа в екип или при игри с приятели.

Full HD резолюцията 1920×1080 позволява възпроизвеждате на кино картина при гледане на HD съдържание, игри, мултимедия и приложения. Серията монитори T2 са оборудвани с DVI и HDMI портове за дигитална връзка. Портовете USB 3.0 осигуряват възможност за трансфер на данни към и от външни устройства и могат да се използват за зареждане на други устройства.

Серията T2 интегрира LED технология, която намалява консумацията на енергия с до 68%. Освен това мониторите не съдържат живак и са изградени от стъкло без наличие на арсен.

Коментар