GFI MailSecurity поддържа Microsoft Exchange Server 2007

GFI Software, международния разработчик на софтуер за мрежова сигурност, сигурност на съдържанието и управление на съобщенията обяви, че техния водещ продукт за сигурност на съдържанието GFI MailSecurity вече се интегрира напълно с Microsoft Exchange Server 2007.
Последното издание на GFI MailSecurity предлага разширена поддръжка на Microsoft Exchange 2007, поддръжка на 64-битови операционни системи, а също така и някои други подобрения, съобщиха от дистрибутора на GFI Software за България – „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД (http://www.bsd.bg).
“GFI MailSecurity вече има поддръжка за Microsoft Exchange 2007 в „gateway“ режим. Новото издание, обаче, предлага възможно най-добрата интеграция между продуктите, като това води до гъвкавост при инсталирането и подобряване на производителността,” казва Дейвид Велла, Директор на отдел „Продукти за Съобщения и Сигурност на Съдържанието“ в GFI. “Това издание идва с много подобрения, които ще засилят времето на непрекъсната работа и ефективността при използване на съобщенията в инфраструктурата на компаниите, използващи приложения с критична мисия,” добавя той.
GFI MailSecurity за Exchange/SMTP е антивирусно решение за електронна поща, което предоставя защита срещу email вируси, уязвимости и троянци. Чрез възможността за интегриране на множеството антивирусни сканиращи машини, GFI MailSecurity предлага 10 слоя за сигурност на електронната поща, за максимална защита. Други ключови свойства включват модул за проверка на съдържанието на писмата и прикачените файлове, за да се поставят под карантина опасните прикачени файлове и съдържание; щит срещу уязвимости, за защита срещу текущи и бъдещи вируси базирани на експлоити (например Nimda и Bugbear); машина за HTML заплахи, за да се спират HTML скриптове; и скенер срещу троянци и стартируеми файлове, за да бъдат откривани злонамерени стартируеми файлове.
GFI са посветени да предоставят пълна поддръжка за сигурността на съобщенията и съдържанието чрез продуктовата си линия за Microsoft Exchange 2007. Продуктите на GFI ще имат възможно най-близката интеграция, която позволява на бизнесите да извлекат полза от подобрената производителност, гъвкавост при конфигурирането и разширена функционалност. За информация относно всички излизащи нови продукти на GFI за Microsoft Exchange 2007 можете да следите информацията излизаща в бета центъра на GFI (http://beta.gfi.com).

Коментар