Стартира регистрацията за Ciscoexpo 2006

Стартира регистрацията за Ciscoexpo 2006

Изложението за комуникации ще се проведе в края на юни
30/05/2006
Днес стартира регистрацията на участниците за четвъртото издание на Ciscoexpo, която може да се извърши онлайн, на специално създадения за това сайт www.cisco.bg/expo. Изложението за пръв път от четири години ще има нов формат, визия и различно място на провеждане – кино Арена Младост, съобщиха на пресконференция от Cisco Systems.

“Ако миналият век е бил векът на компютрите, този ще е векът на комуникацията”, каза Петър Иванов, управител на Cisco Systems за България. С това той препрати към мотото на семинара, което гласи “Мрежа от възможности”.

Събитието има за цел да запознае посетителите с последните комуникационни и мрежови решения. Двудневната семинарна програма на форума, която ще се проведе на 28 и 29 юни тази година, е посветена на новите технологии в областта, като включва и практически демонстрации на осъществени проекти.

На тазгодишното ciscoexpo ще вземат участие компании като Orbitel, Globul, Siemens, CNsys, TeleLink, Solytron и много други. Програмата ще бъде разделена на 6 основни потока: решения за публичния сектор, решения за корпоративни клиенти, телекомуникационни услуги, технически сесии, експертна сесия и сесия на Orbitel.

рубрика: Uncategorized

Коментар