vivatel пуска промоционален пакет „Костенурките Нинджа”

vivatel предлага на своите клиенти промоционален пакет „Костенурките Нинджа”, който включва абонаментен план SIMпатия2 SIM карти с безплатни разговори между тях, и уникална играчка „Костенурка Нинджа” за подарък. Цената на абонаментния план е 15 лева с ДДС на месец.
Промоцията дава възможност за покупка на телефон Motorola U6 с java игра, ring tone и цветни картинки от филма “TMNT: Костенурките Нинджа” на специална цена от 149 лева с включен ДДС. Новият пакет се предлага на пазара от 1 юни 2007 г.
„С най-новото предложение vivatel дава поредната чудесна възможност на хората дасподелят абсолютно безплатно своите симпатии един към друг, като същевременно с това компанията се стреми да зарадва и най-малките с техните любими анимационни герои”, заяви старши мениджърът „Маркетинг частни клиенти” на мобилния оператор Анна Пенчева.
Едновременно с най-новата промоция на vivatelв кината започват и прожекциите на филма “TMNT: Костенурките Нинджа”, озвучен с гласовете на група Ъпсурт.  
Новият пакет „Костенурките Нинджа”може да бъде закупен в избрани центрове на БТК в цялата страна. Атрактивните предложения ще бъдат валидни до изчерпване на количествата.

Коментар