Специален Prima пакет ще зарадва най-малките за 1 юни

31-05-2006 – Мобилтел
Специален Primaпакет ще зарадва най-малките за 1 юни
Персонално GPS устройство ще се грижи за сигурността на децата
По случай Международния ден на детето – 1 юни – Мобилтел пуска специални Prima пакети с подаръци за малките си клиенти. Пакетите са на цена 14.88 лв. с ДДС с включени 22 лв. време за разговори – 10 лв. след активирането на картата и по 1 лв. месечно бонус през следващите 12 месеца.  
Във всеки Prima пакет мобилният оператор включва два вида подаръци – за момичета и за момчета. Пакетът за малките дами включва комплект от играта “Winx”, която е създадена по популярния детски анимационен филм. Момчетата ще се забавляват със специални фигури на Костенурките Нинджа, чиито прототипи са героите от едноименния хитов филм.
Компанията се грижи и за сигурността на по-големите деца. GPS България, дъщерно дружество на Мобилтел, пусна на пазара модерно устройство за GPS позициониране. Компактното устройство позволява на родителите да контролират местонахождението на децата си в града – улицата, разстоянието до най-близкото кръстовище и т.н., като за целта ще получават специални кратки съобщения на мобилните си телефони.
Надеждното и лесно за използване устройство е снабдено с напълно функционален GSM модул, който позволява и провеждане на телефонни разговори. Предвиден е и паник-бутон в помощ на младежите,ако изпаднат в кризисна ситуация.
Цената на GPS устройството е 486 лв. (с ДДС). Месечната такса за използване на услугата е 12,90 лв. (с ДДС).

Коментар