HP пуска масова серия фотоапарати и принтери

HP пуска масова серия фотоапарати и принтери
Продуктите са насочени към потребители неспециалисти
04/06/2006
Hewlett-Packard
разкри миналата седмица плановете си да пусне повече от 100 нови модела принтери, фотоапарати и различни консумативи, свързани с тях. Серията нови продукти ще е предназначена за крайни потребители неспециалисти, съобщават от компанията.
Целта на HP е устройствата да бъдат лесни за използване и да не изискват почти никакви технически познания. Купувайки си фотоапарат, крайният потребител не желае да става технологичен експерт, а просто да прави бързи и качествени снимки, смята Виомеш Джоши, вицепрезидент на HP Printing and Imaging group.
Новите фото-принтери на компанията притежават отлични характеристики и се предлагат на ниска цена. D7360, например , може да принтира снимка с размер 10х16 см за 12 секунди и струва $199, съобщават от производителя.
Що се отнася до фотоапаратите, новата серия е насочена към широк кръг от потребители и е обвързана с принтерите на компанията. Цените и тук са достъпни за масовия потребитилел – PhotoSmart E427, напримерс резолюция от 6 мегапиксела и 5х дигитален „зуум” ще струва $129.

рубрика: Uncategorized

Коментар