ComputerNet.bg продължава традиционно да подарява принтери

Новият собственик на цветен принтер Lexmark Z617 e Цанко Христов, банков служител, на 24 години от София. Той беше избран на случаен принцип, от участниците познали верния отговор, на въпроса в благотворителната игра на ComputerNet.bg за месец май.

В офиса на ComputerNet.bg, г-н Христов изрази своята голяма изненада, като сподели, че рядко му се е случвал такъв късмет. Притежателят на принтера, научил за играта съвсем случайно и решил да изпробва късмета си, без да възлага големи надежди. В един момент дори позабравил за участието си, докато един ден не отворил mail-a си, където го oчаквала приятната изненада. Наградата му бе връчена отново от управителя на ComputerNet.bg, г-жа Анелия Костадинова, като знак на уважение към всички участници в играта. Тя му пожела успехи и го насърчи да продължава да изпробва късмета си.
В края на март фирмата стартира образователна игра, като обяви, че всеки месец ще подарява по един принтер, като от участниците в играта се изисква единствено да познаят верния отговор на въпрос, свързан с информационните технологии. Играта в момента продължава с въпроса за месец юни: Коя е фирмата изобретила компютърната мишка със скролиращ бутон? 

Коментар