Приключи месецът на книгата, обявен от Profibooks.com

01-06-2006 – МАРК Комюникейшънс
Приключи месецът на книгата, обявен от Profibooks.com
Виртуалната книжарница връчи енциклопедия на печелившия
Михаил Цанев от София е печелившият в обявения от Profibooks.com “месец на книгата”. Първата в България виртуална книжарница за професионална литература бе обявила времето между 23 април и 22 май за “месец на книгата”. Повод за това стана провелият  се на 23 април, и вече традиционен, Международен ден на книгата. През посочения период всички клиенти на сайта Profibooks.com имаха възможност да спечелят едно стойностно и скъпо издание – “Българска енциклопедия А-Я” (79.99 лв.).
“Изключително доволни сме от интереса, демонстриран от нашите нови и редовни клиенти, към обявения от нас “месец на книгата”. Модерните български  професионалисти доказаха за пореден път, че отдават значимото на професионалната самоподготовка и все по-често купуват онлайн необходимата им литература.”, коментира Йордан Кумчев, мениджър на онлайн-книжарницата.
Михаил Цанев е редовен клиент на сайта и отдавна използва възможностите му. Той заяви, чее изключително доволен от услугите на Profibooks.com и ще продължи редовно да си купува книги.
Изданията, включени в каталога на ProfiBooks.com са над 1300 и са предназначени за мениджъри, маркетинг специалисти, счетоводители, финансови експерти, юристи, IT специалисти, специалисти в областта на медицината, студенти и всички, желаещи да обогатят познанията си и езиковата си култура. 

Коментар