ERP.BG подкрепя благотворителен Великденски концерт

erp concert - insБългарската компания за разработка на бизнес софтуер ERP.BG ще спонсорира за втора поредна година традиционния благотворителен Великденски концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“. Събитието се организира от ученици, както и от ръководството на учебното заведение, а всички събрани от вход средства ще бъдат предоставени на други младежи, учещи в училището, които са в неравнопоставено положение.

Програмата на благотворителния конкурс включва интересна смесица от фолклорни и модерни танци, електронна музика и др. изпълнения, а водещи на концерта ще бъдат младите артисти Ивелин Найденов и Ярослава Павлова. Концетрът ще се проведе на 29 април, от 18:30 ч., в Дом на културата „Средец“ (бившата „Лиляна Димитрова“). Входът струва 3 лева. Концертът се организира за втора поредна година, като през декември 2012 г. чрез първото му издание са събрани общо около 3000 лева. С тях са подпомогнати 60 деца от 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“.

„Това, което ме впечатлява относно този благотворителен концерт е, че той е организиран от ученици, по инициатива на ученици и в подкрепа на други ученици от същото училище. Това е един уникален пример за отговорно отношение на младите хора към заобикалящата ги среда и за нас е съвсем естествено да подкрепим техните усилия. Екипът на ERP.BG от години спонсорира различни благотворителни изяви, както и проекти в образованието. Желанието ни е по този начин да спомогнем за положителната промяна в нашето общество и да дадем шанс на повече млади хора, да се реализират по-успешно в живота“ – заяви Наталия Футекова, управляващ партньор на ERP.BG.