ICN.BG открива пролетния сезон с 33% отстъпка за пакетните си предложения

25 април, София. Както всяка година, хостинг доставчика – ICN.BG стартира пролетния сезон, разширявайки гамата от предложения за потребителите си. Технологичната компания ще изкушава с редица апетитни отстъпки, промоции и бонуси – и то от всички абонаментни хостинг планове.

Освен ценовото предимството от 33% и безплатни ваучери за реклама в Adwords, от ICN.bg предоставят и безплатни домейни при поръчка на плановете Икономичен, Бизнес и Стандартен.

Потребителите ще могат да се възползват и от възможността да получат бонус Google ваучери на стойност 90 лв., с всяка нова едногодишна поръчка за хостинг, независимо от избрания пакет. Неизменна част от политиката на ICN.bg винаги е била и ще продължава да бъде, подпомагането и развиването на онлайн бизнеса. Поради този факт, всички нови и настоящи клиенти на компанията, ще имат възможността да получат бонус Google ваучери на стойност 90 лв. с всяка нова поръчка за хостинг.

„Повечето успешни стъпки в онлайн бизнеса са пряко свързани с успешното онлайн рекламиране – именно тук бихме искали да подадем ръка с новите ни предложения за Google ваучери“, споделиха от компанията.

Пролетните изненади продължават със значителното увеличение на параметрите на една от най-ключовите за доставчика услуги – Споделеният хостинг. Потребителите вече ще имат възможност да качват още повече сайтове на един хостинг план, както и да разполагат с още повече пространство за съхраняване на техните данни, информация и електронни съобщения.

За да имат потребителите достъп до едно богато и максимално модернизирано портфолио, от хостинг компанията въведоха редица нови услуги.

ICN.bg внедри нова архивираща система, както и нова система за сървърна защита и мониторинг, които ще помогнат на потребителите да ползват още по-пълноценно услугите на доставчика. Планираното в най-скоро време значително увеличаване на процесорните ресурси, в допълнение с изкушаващата комбинация от безплатни домейни и Google ваучери на стойност от 90 лв., ще доведат до увеличение на крайната цена средно с 1 лев на хостинг пакетен план за месец.

„Вярваме, че инвестициите в разширяването на гамата от услуги до които клиентите ни да имат достъп, са стъпките водещи всеки един бизнес в правилната посока“, споделиха още от Интернет Корпорейтед Нетуъркс – ICN.bg

За повече информация относно отстъпки, промоции и цени: WWW.ICN.BG